Restoran
Crna svinja

Savršeno mjesto za obiteljski ručak, ukusnu večeru ili ugodno poslovno druženje.

Gdje nastaju
dobri okusi

Plodna slavonska zemlja, kao sinonim za hranu i Slavonija, kao mjesto dobrog života i jedinstvenih okusa, naša su ljubav i inspiracija.

Poštujući namirnice koje nam crnica daje, kroz načela pripreme moderne europske kuhinje, uspješno smo kreirali fuziju slavonskih namirnica i svjetskih receptura.

Svaki tanjur poslužuje poseban doživljaj, a u kombinaciji s raskošnom vinskom kartom, u Crnoj svinji uvijek iznova nastaju dobri okusi koji se pamte.

O restoranu

Restoran Crna svinja smješten je u ugodnom ambijentu Terra Negra Country Cluba, okružen livadom i šumom, na mirnoj lokaciji u Čepinu, nedaleko Osijeka.

Naziv je dobio prema autohtonoj slavonskoj pasmini crne svinje, čiji je uzgoj započeo krajem 19. stoljeća na imanju grofa Pfeiffera, u neposrednoj blizini Terra Negre.

Crna svinja plemenita je pasmina čije se meso i masnoća odlikuju iznimnom kvalitetom i jedinstvenim okusom, a upravo ta namirnica snažno obilježava naš jelovnik. Osnove jela dolaze sa slavonske zemlje, iz vlastite proizvodnje i uzgoja koji pratimo.

Uz specijalitete od crne svinje, restoran je ujedno i domaćin trajnim mesnim proizvodima DOBRO, najpoznatijem brandu delicija od slavonske svinje, koji se proizvode u neposrednoj blizini restorana.

Restoran raspolaže sa 100 sjedećih mjesta, vinotekom sa chef’s tableom, malom dvoranom idealnom za privatna druženja te vanjskom terasom s 80 sjedećih mjesta.

Imamo savršen recept za nezaboravne gastronomske trenutke

Jelovnik

Jelovnikom restorana Crna svinja dominiraju vrhunska mesna jela, a prilagođava se sezonama sazrijevanja lokalnih namirnica

Prethodna
Sljedeća