Hotel Materra

Hotel Materra luksuzan je hotel smješten u neposrednoj blizini Terra Negre.
Svojim jedinstvenim dizajnom i pažljivo osmišljenim prostorima,
Materra nudi vrhunski doživljaj boravka.

O smještaju

U hotelu Materra nalazi se 61 smještajna jedinica, a gosti mogu birati između različitih tipova soba kako bi zadovoljili svoje potrebe i afinitete. Svaka soba pažljivo je osmišljena tako što je spojena udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima koji su refleksija prirodnog okoliša.

U elegantno uređenim sobama, minimalistički dizajn spaja se s prirodom. Sobe su prostrane i svijetle, a iz svake sobe pruža se savršen pogled na predivnu slavonsku ravnicu i prirodu koja okružuje hotel.

Wellness

Inspirirani prirodom i elementima koji nas okružuju, u hotelu Materra stvoren je prostor od 1.500 m2 wellnessa, gdje se gosti mogu opustiti uz raznovrsne tretmane, masaže, kupanje u bazenu, jacuzziju i ostalim wellness uslugama. Ovdje će vaše tijelo i um postati jedno s okolinom, stvarajući iskustvo koje će vas obogatiti i revitalizirati.

Uz wellness, gosti će moći uživati u našem jedinstvenom individualiziranom programu Rejuvenation, usmjerenom na postizanje homeostaze – stanja u kojem se vaše tijelo može obnoviti i oporaviti te potpuno prirodno otpustiti stres.

Priroda je spoj vanjskog svijeta i unutarnjeg mira, a hotel Materra vraća vas upravo tamo, u prirodu, koja je bila inspiracija za razvijanje holističkog pristupa odmoru.

Ponuda centra inspirirana je prirodom, sunčevom energijom i pruža vam širok spektar mogućnosti za unutarnje i vanjsko blagostanje.

Prethodna
Sljedeća

Lokacija

Svojom izvanrednom lokacijom, vrhunskom uslugom i pažljivo osmišljenim sadržajima, hotel Materra prava je destinacija za sve one koji traže nezaboravan boravak u Slavoniji, bez obzira na to jeste li poslovni putnik ili jednostavno tražite bijeg od svakodnevnice.

Naš hotel pružit će vam miran prostor u koji se možete povući i zasluženo odmoriti.