Proljetni menu restorana Crna svinja

Sunce je stidljivo promolilo, cvijeće procvjetalo, a to znači jedno – proljeće je pokucalo na naša vrata, a time i novi sezonski jelovnik restorana Crna svinja. Stručno osoblje restorana se, kao i uvijek, trudi prirediti gastronomsko iznenađenje pa se i ovaj put na jelovniku mogu pronaći zanimljivi noviteti, ali i neki klasici u proljetnom ruhu.

Tako svoj obrok možete započeti s tatakijem od ramsteka u zlatno crnom sezamu ili krem juhom od mlade mrkve potočarke.

Očekivano, svaki sezonski jelovnik restorana Crna svinja vrvi mesnim specijalitetima pa su tako u proljetnoj ponudi pečena teleća jetra s tostiranim lukom, carpacciom od jagoda i umakom od zelenog papra te pačja prsa uz komorač.

Kako nijedan jelovnik ne bi prošao bez najpoznatije namirnice restorana – crne slavonske svinje, u ponudi je sote crne svinje s mladom mrkvom i graškom te trgana lopatica crne svinje pečena u plućnoj maramici s kremom kisele pečene paprika i špinata.

A za ljubitelje slastica idealan su izor jagode na biskvitu crnog sezama i ganache bijele čokolade.

Posjetite nas i otkrijte savršeno mjesto za vaš obiteljski ručak, ukusnu večeru ili ugodno poslovno druženje. Rezervirajte stol odmah pozivom na broj 091 451 2676 ili putem poveznice .

Proljetni menu: