Adventski jelovnik restorana Crna svinja

Prosinac je vrijeme darivanja i lijepih uspomena, a restoran Crna svinja svoje goste daruje prilikom za stvaranje novih uspomena s najmilijima uz hranu koja uzbuđuje sva osjetila i čašu vrhunskog vina. Adventski menu restorana prožet je jedinstvenim ukusima i zanimljivim kombinacijama mesnih delicija i voća, ali i onim tradicionalnim mirisima koji podsjećaju na djetinjstvo.

Ugrijati se možete uz juhu od hrena ili, pak, započeti svoj obrok uz carpaccio od jelena na redukciji crnog vina i zelenog papra.

Za ljubitelje tradicionalnih okusa u ponudi je teleća jetrica na slavonski način uz aromatiziranu palentu i janjetina ispod peke. Za one avanturističko duha na jelovniku je reamsteak od jelena u umaku od borovnica s kroketima od bundeve i keljom pupčarom, lungić divlje svinje na kremi od sušenih vrganja ili iskoštena konfitirana kračica crne svinje uz dinstani ljubičasti kupus s jabukama.

A zima u Slavoniji ne može proći bez salenjaka s domaćom marmeladom kao slatki završetak adventske gastronomske avanture.

Posjetite nas i otkrijte savršeno mjesto za vaš obiteljski ručak, ukusnu večeru ili ugodno poslovno druženje. Rezervirajte stol odmah pozivom na broj 091 451 2676.

Adventski menu: