Zimski jelovnik restorana Crna svinja

Zima se uvukla u naše krajeve, a s njom je stigao i novi, zimski jelovnik restorana Crna svinja. Ponuda je obogaćena jedinstvenim spojevima mesnih delicija i voća, koji se u kreaciji šefa kuhinje idealno upotpunjuju i nude pravu rapsodiju mirisa i okusa.

Pašteta od jelena s kremom od šumskog voća savršen je izbor za početak gastronomskog putovanja u mirnom okruženju Terra Negra Country Cluba.

Za glavno jelo preporučujemo sočni odrezak od jelena u soku od brusnica s kroketima od bundeve ili nježna pačja prsa u soku od naranče uz krumpirov pire s tonka sjemenkama koji će se savršeno sljubiti s vrhunskim vinima iz naše bogate ponude.

BBQ rebarca s pečenim slatkim krumpirom zadovoljit će svakog gurmana, a nedjeljom u ponudi i dalje imamo janjetinu ispod peke s krumpirom i povrćem.

Hrskava pita od divljih borovnica i čaša vrhunskog vina odličan su zaključak ove gastronomske bajke.

Posjetite nas i otkrijte savršeno mjesto za vaš obiteljski ručak, ukusnu večeru ili ugodno poslovno druženje. Rezervirajte stol odmah pozivom na broj 091 451 2676 ili putem poveznice https://bit.ly/rezervacija_stola.

Zimski menu: