Zimski jelovnik restorana Crne svinja
Hladni dani donose poseban užitak za nepce i dušu. U našem restoranu odlučili smo obogatiti gastronomske trenutke jedinstvenim okusima novog zimskog jelovnika. Kombinirajući zanimljive namirnice i kreativni pristup, naši kuhari odvest će vas u čarobni zimski svijet okusa.
Započnite svoj gastronomski put s našim predjelima kao što su pašteta od jelena s kremom od borovnica, rižin čips i tostirani kruh ili juha od hrena s krutonima u drobljenom lanu i limeti.
Neodoljiva glavna jela nude raznolikost mesa, divljači i povrća. Za ljubitelje divljači u ponudi je Tomahawk jelena, konfitirani pačji batak i zabatak te ramstek jelena. Za one koji će se ipak odlučiti za neko mesno jelo na izbor će imati kuhanu dimljenu koljenicu i lungić divljeg praseta.
Naravno, ni deserti nisu zanemareni. Naše slatke delicije poput tradicionalnih salenjaka ili savršeno hrskave pite od borovnica razveselit će vas i zasladiti u ove hladne dane.
Zimski menu: