Proljetni menu restorana Crna svinja

Sunce je stidljivo promolilo, cvijeće procvjetalo, a to znači jedno – proljeće je pokucalo na naša vrata, a time i novi sezonski jelovnik restorana Crna svinja.

Stručno osoblje restorana se, kao i uvijek, trudi prirediti gastronomsko iznenađenje pa se i ovaj put na jelovniku mogu pronaći zanimljivi noviteti, ali i neki klasici u proljetnom ruhu.

Tako svoj obrok možete započeti inovativnim kuhanim junećim jezikom, svježom juhom od poriluka ili modernom verzijom čipsa od šarana.

Lungić od crne slavonske svinje na kremi od šumskih gljiva, iskošteni pileći batak i zabatak obložen zlatnim sezamom ili svinjski obrazi u umaku od hrena u ponudi su za sve ljubitelje mesnih delicija. No, ukoliko ste više fan morskih plodova – ne brinite! Proljetni menu nudi i losos u verziji s koprom i rižom s porilukom.

A kako bi svoj obrok završili s posebnim osmijehom na licu, tu je slatki dio jelovnika – tiramisu s jagodama i popularni ‘oblačić’ od limuna i badema. A uz kolač najbolje ide čaša vrhunskog vina ili nekog od brojnih koktela koji su se ove sezone našli u ponudi.

Posjetite nas i otkrijte savršeno mjesto za vaš obiteljski ručak, ukusnu večeru ili ugodno poslovno druženje. Rezervirajte stol odmah pozivom na broj 091 451 2676 ili putem poveznice https://bit.ly/rezervacija_stola.

Proljetni menu: