Proljetni jelovnik restorana Crna svinja

Nova sezonska poslastica zasjala je na jelovniku restorana Crna svinja – proljetni jelovnik očarava svojim jedinstvenim spojem svježih okusa i pažljivo biranih sastojaka.

Za pravu deliciju, tu je osvježavajuća juha od medvjeđeg luka i poriluka, začinjena uljem od konoplje i obogaćena dehidriranom mrkvom. Za ljubitelje fine gastronomije, tart od guščje jetre sa svježim jagodama pruža nezaboravno iskustvo okusa.

Rižoto od junećeg repa s ukiseljenom rotkvicom nudi profinjeni spoj tradicionalnih okusa. Za glavno jelo, ističe se teleća jetra na žaru, umotana u plućnu maramicu, poslužena uz kremu od graška i rižu s medvjeđim lukom.

Za ljubitelje mesa, svinjski file pečen na roštilju u hrustu od sjemenki buče i papra, obogaćen demiglaceom aromatiziranom konjakom, prati pire od batata te njoke od krumpirovog tijesta i medvjeđeg luka.

Kao savršen završetak, choux tijesto punjeno kremom od vanilije i svježim jagodama pruža neodoljivo slatku notu proljetnog užitka.

Uživajte u ovim jedinstvenim gastronomskim kreacijama i osjetite čaroliju proljeća u svakom zalogaju! Posjetite restoran Crna svinja i prepustite se gastronomskom putovanju koje će razmaziti vaše nepce i oduševiti vaše osjetila.