Ljetni menu restorana Crna svinja

Ljetne je vrućine lakše podnijeti uz dobru hranu i osvježavajuće koktele. Upravo zbog toga su kuhari restorana Crna svinja marljivo radili na novoj, još inovativnijoj sezonskoj ponudi.

Kuhari restorana Crna svinja pripremili su poseban ljetni jelovnik, a  nepregledno zelenilo i sunčana terasa savršen su ambijent za otkrivanje novih okusa i uživanje u opuštenoj atmosferi.

Juha od pečenog celera i ukiseljenih šampinjona, za koju je potreban celer koji se priprema cijelu noć i gljive koje naši kuhari kisele, idealan je početak ovog gastronomskog iskustva.

Kraljice ljeta – lubenica i trešnja, neizostavni su dio svakog ljetnog jelovnika, a u našem su svoje mjesto našle u vrlo zanimljivim i nesvakidašnjim kombinacijama. Tako je lubenica, marinirana u soja i champonzu umaku, savršeno sljubljena s tatakijem od crne slavonske svinje, a trešnje sa slaninom u bijelom rižotu.

Tomahawk od crne slavonske svinje će na vašem tanjuru biti poslužen uz kremu od tikvice i mente te mladi krumpir. A pileća prsa, pripremljena postupkom sous vide koja osigurava sočnost, uz hrskave salate i vinegret pripremljen u našoj kuhinji.

 

Odlučite li se obrok završiti desertom, koktelom ili čašom vrhunskog vina – ljetni meni restorana Crna svinja nudi ponešto za svačiji ukus.

Posjetite nas i otkrijte savršeno mjesto za vaš obiteljski ručak, ukusnu večeru ili ugodno poslovno druženje. Rezervirajte stol odmah pozivom na broj 091 451 2676 ili putem poveznice .

Ljetni menu: